Bet kodėl tada atrodo, kad kai kurie žmonės sugeba Išnaudoti kiekvieną dienos minutę? Na, žinoma, ne. Vienintelė galia, kurią jie turi, yra žinoti, kaip tinkamai valdyti savo laiką, o šis tinklaraštis jums taip pat suteiks galios! ŽIūrėkite, laiko valdymas yra labiau susijęs su darbo supaprastinimu ir greitesniu darbų atlikimu. Svarbu valdyti savo laiką, o ne leisti jam valdyti save. Pažadame – paroje tikrai pakanka valandų viskam, ką norėtumėte nuveikti.
Viskas, ką jums reikia padaryti, tai Išmokti ir priimti keletą puikių laiko Pramonės el. Pašto sąrašas valdymo strategijų, kurios padės sutramdyti laiko pabaisą. Pasiruošę? Einam! . Sukurkite laiko auditą ar visada stengiatės pasiekti savo tikslus? Ar visada pritrūksta laiko, bet neįsivaizduoji kodėl? Ar visada esate „užsiėmęs“, bet vis tiek nieko nedarote? Na, jei bent į vieną Iš šIų klausimų pasakėte „taip“, laikas pradėti tikrinti savo laiką. Pagrindinis puslapis ctaa laiko auditas yra būtent tai, kas skamba: stebėti, ką darote per dieną.
Tiksliai žinodami, kur eina jūsų laikas, galite nustatyti didžiausius jūsų dienos „laiko švaistytojus“. Vienas Iš būdų atlikti laiko auditą yra tiesiog vesti savo laiko žurnalą. Kai tai padarysite, įsigilinkite į tai, kaip buvo praleistas laikas, ir paklauskite savęs: kiek aš skiriu dėmesį blaškančioms veikloms? Kiek mano darbo valandų Iš tikrųjų skiriu darbui? Kaip aš praleidžiu valandas po darbo? Po jūsų Išanalizavę, kuri veikla yra produktyvi ar neefektyvi, pradėkite keisti.
|